Thursday, July 25, 2013

Agent / Dropship BB Plus Collagen - kolagen ikan terbaik

Bukan senang nak berjaya. Setiap kejayaan mesti bermula dengan satu langkah, tak kira la langkah yang besar atau kecil. Memang rata-rata client yang Waney jumpa mengadu, gaji sekarang hanya cukup-cukup makan. Nak shopping yang extra2 ke, nak buat saving ke.. selalu je tak cukup

Sebab tu la kesedaran nak buat side income tu timbul. Sekarang ni plak rata-rata wanita suka minum kolagen. So why not korang grab peluang ni, untuk start jadi Agent BB Plus Collagen yang sah. Testimonial pun dah banyak. 

Mak Waney sendiri pun amalkan BB Plus setiap hari. Awet muda tau. Orang selalu ingat she's my sister.

BB Plus Collagen, agent dropship bb plus collagen, modal bisnes kolagen, cara mula bisnes online, modal perniagaan kolagen online, kolagen ikan terbaik di Malaysia, bb plus kolagen hai-o, dropship kolagen, projek duit raya, glampreneurs, green leaders academy Malaysia, testimonial bb plus collagen Waney Zainuddin, kolagen awet muda, melancong free percuma Gold Coast Australia, pakej melancong Gold Coast, free holiday australia, harga tiket Australia,
Mak Waney, 58 tahun.

Our company memang dah establish 21 tahun dalam Malaysia. Segala urusan dan jual beli confirm ada black and white serta resit rasmi. Waney akan tolong register kan everything for you. 

Modal very flexible. Just pilih je salah satu pakej kat bawah ni:

1) Modal RM950 (exclude postage)
- membership setahun
- sales kit & member card
- 8 box BB Plus Collagen
- profit RM540

2) Modal RM2,300 (exclude postage)
- membership setahun
- sales kit & member card
- 20 box BB Plus Collagen
- profit RM1,350

3) Modal RM4,550 (exclude postage)
- membership setahun
- sales kit & member card
- 40 box BB Plus Collagen
- profit RM2,700 + Bonus RM330

4) Modal RM6,800 (exclude postage)
- membership setahun
- sales kit & member card
- 60 box BB Plus Collagen
- profit RM4,050 + Bonus RM620

5) Dropship - RM50 for membership
- sales kit & member card
- hanya beri order dan bank in harga kos + postage, Waney tolong pos.
- profit setiap box 20%

Nak start bisnes ni mudah jer. Promote guna Facebook dan Instagram. Kalau dah ada blog lagi bagus, bleh promote dalam blog skali. Zaman sekarang ni, segalanya di hujung jari. Shopping online ni macam dah jadi trend. Buyer memang akan sentiasa mencari hot produk dalam market. So kita sebagai seller kena la pandai promote.

Now nak dekat raya dah. Sempat lagi kalau nak tambah duit poket. Lagi satu nak bagi tau, jual BB Plus ni korang berpeluang 
melancong FREE ke GOLD COAST AUSTRALIA
Pakej bermula dari Julai hingga Oktober. 

Berminat? 
Boleh sms / whatsapp Waney k (^_^)

LOVE,
 Waney 013-6613197

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Waney ❤ PREMIUM BEAUTIFUL