Sunday, January 13, 2013

Gelinyer... Ada apa dalam ayam yang kita makan?

Tak sangka kan.. selama ni kita dok makan lauk ayam, rupa-rupanya kita telan benda toksin skali. Nak tau toksin tu macam mana rupa nyer? Jom kita tengok experiment atau demo ni. 

Premium Beautiful by Waney Zainuddin. Biozone food purifier, demo ayam, lauk ayam, ayam suntik, ayam toksin, toksin acid uric, ayam bau busuk, toksin dalam badan, toxxin terkumpul dalam badan, demo biozone, shah alam, call Waney 013-6613197
Mula-mula, rendamkan ayam dengan air sehingga semua ayam tenggelam.

Premium Beautiful by Waney Zainuddin. Biozone food purifier, demo ayam, lauk ayam, ayam suntik, ayam toksin, toksin acid uric, ayam bau busuk, toksin dalam badan, toxxin terkumpul dalam badan, demo biozone, shah alam, call Waney 013-6613197
Then, purification process menggunakan 
BIOZONE Food Purifier pun bermula.

Premium Beautiful by Waney Zainuddin. Biozone food purifier, demo ayam, lauk ayam, ayam suntik, ayam toksin, toksin acid uric, ayam bau busuk, toksin dalam badan, toxxin terkumpul dalam badan, demo biozone, shah alam, call Waney 013-6613197
Kita boleh lihat, buih-buih mula terkumpul di permukaan air. 
Bau yang busuk pun ada.
Lepas 30 minit, buih dah penuh kat atas mangkuk.

Premium Beautiful by Waney Zainuddin. Biozone food purifier, demo ayam, lauk ayam, ayam suntik, ayam toksin, toksin acid uric, ayam bau busuk, toksin dalam badan, toxxin terkumpul dalam badan, demo biozone, shah alam, call Waney 013-6613197
Buih ini sebenarnya bukan buih biasa. 
Tapi terbentuk dari toksin acid uric dalam ayam.

Premium Beautiful by Waney Zainuddin. Biozone food purifier, demo ayam, lauk ayam, ayam suntik, ayam toksin, toksin acid uric, ayam bau busuk, toksin dalam badan, toxxin terkumpul dalam badan, demo biozone, shah alam, call Waney 013-6613197
Bila lap pada kain, buih ini tak meresap. 
Tekstur buih ni adalah kenyal dan melekit
macam chewing gum.

Premium Beautiful by Waney Zainuddin. Biozone food purifier, demo ayam, lauk ayam, ayam suntik, ayam toksin, toksin acid uric, ayam bau busuk, toksin dalam badan, toxxin terkumpul dalam badan, demo biozone, shah alam, call Waney 013-6613197
Bila dibakar, buih ni tak terbakar, tak terhapus, 
tapi makin mengeras dan menjadi hitam.

Premium Beautiful by Waney Zainuddin. Biozone food purifier, demo ayam, lauk ayam, ayam suntik, ayam toksin, toksin acid uric, ayam bau busuk, toksin dalam badan, toxxin terkumpul dalam badan, demo biozone, shah alam, call Waney 013-6613197
Do you think this kind of stuff boleh dihadam oleh perut kita?
No, i dont think so. Bendasing yang tak boleh dihadam ni boleh kekal dalam tubuh kita.

Ini hanyalah hasil dari semangkuk ayam sahaja.
Bayangkan.. hari-hari kita dan anak-anak kita makan ayam untuk 
10 tahun akan datang..?
20 tahun akan datang..?
Berapa banyak toxin yang akan terkumpul dalam badan kita?

Solution?
Bersihkan lah ayam dan juga lain2 makanan sebelum masak dengan
BIOZONE Food Purifier.

For demo & consultation, please contact me.
LOVE,
 Waney 013-6613197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Waney ❤ PREMIUM BEAUTIFUL