Friday, July 31, 2015

Premium Beautiful Rebate Promotion - Until July 2015


Friday, February 13, 2015

Setiap bulan.. mesti ada satu minggu tu kita moody

Period Pain, tuala wanita punca barah rahim, tanda-tanda awal period, Bio Seleza, bio seleza pad wanita, bio seleza murah, bio seleza promosi, bio seleza harga

Setiap bulan, ada satu minggu tu kita mesti moody.
Sakit perut, sakit kepala, back pain.. Semuanya datang at one time.
Period pain.

Memang masa ni kita rasa tak selesa, mudah marah.
Ada lelaki boleh paham dengan our mood swing, "PMS ler tue..."
Haha.. 

Walaupun masa period tu rasa tak selesa, tapi kita perlu rasa bersyukur. Sebab itu adalah cycle semulajadi wanita, dan itu petanda seorang wanita itu sihat dan subur. Mesti kita lebih risau kalau our period tak datang-datang.. betul tak?

Antara tanda-tanda awal nak datang period, tumbuh jerawat, cepat letih, selera makan meningkat, bloated, muscle ache, tender breast, craving dll. First day datang period adalah hari yang mencabar sebab masa tu la kita hadapi heaviest flow and painful cramps. My friend cakap, kalau pernah beranak, dah takde period pain. But after giving birth to two boys, I still experience this.

Makin berusia, kita makin boleh adapt with this natural cycle. Kita pun boleh cari macam-macam remedy untuk kurangkan period pain. Jaga pemakanan, ambil calcium, minum banyak air, dan sudah tentu lah memakai pad yang paling selesa.

Ada macam-macam brand pad di pasaran. Setiap brand ada beberapa jenis pula. Regular, wing, overnight, extra long.. Tak kisah la yang mana satu, asalkan selesa dan boleh menjaga kesihatan sistem peranakan kita. Risau juga kalau tak jaga, boleh menyebabkan penyakit-penyakit merbahaya. Saya dah tengok banyak news yang mengerikan berkaitan bahaya pad wanita yang menjadi punca barah rahim.

Luckily akhirnya saya mengenali pad Bio Seleza. Dulu saya pengguna tegar brand K***X. Sejak tukar guna Bio Seleza ni memang ada beza. Dulu period tu datang sekejap je, kadang-kadang sehari je dah kering. But now rasa seolah-olah period tu keluar 'habis' dan bukan kering separuh jalan. You know what I mean.

Dan kerana Bio Seleza ni ada healing energy (the same energy used for Bio Velocity Sleep Mate, BV Alfalfa and JTX Air Tracker), I feel less discomfort due to period pain. Tak perlu lagi telan pil ponstan untuk tahan sakit. Even during period time, saya masih bertenaga nak buat kerja-kerja rumah dan layan kerenah anak-anak. No more 'PMS' or mood swing, which is great coz I hate turning into an angrybird. Haha..

Ada satu hari tu, kat kenduri kawin. Tiba-tiba ada makcik bisik mintak pad. Kesian kat dia, terbatuk-batuk sampai terkencing. Weak bladder pun memang common problem among women. Masa tu dalam handbag memang spare pad Bio Seleza siap-siap. So bagi yang tu je kat makcik tu.

Few days lepas tu, her daughter contact me. "Mak tanya mana nak beli pad aritu? Tak sama macam pad biasa, selalunya lepas batuk mesti kena tukar baru sebab dah lenjun. Pad yang Waney bagi tu elok plak kering, rasa macam boleh tahan dari terkeluar k*nc*ng tu" 

Terus dia order untuk mak dia one box. Daripada mak dia pakai brand biasa, kejap-kejap nak tukar, baik la beli Bio Seleza ni, lebih elok dan jimat. 

LOVE,
 Waney 013-6613197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RELATED POSTS:

Thursday, February 12, 2015

Premium Beautiful Business: Earn first income up to RM4750 + free holiday to Bangkok

This is Sticky Post.
Please scroll down for latest entries..

Premium Beautiful, Premium Beautiful Business, Premium Beautiful Agent, Premium Beautiful Corset, modal bisnes premium beautiful, premium beautiful nasha aziz, cara kumpul duit kahwin, cara buat online bisnes, cara langsaikan hutang,Dynamic Leaders Group, Waney Zainuddin

Adakah anda..
  • Perlukan extra income, dan sedang mencari peluang bisnes?
  • Sudah bekerja bertahun-tahun, tapi masih gagal menyimpan untuk diri dan anak-anak kerana selalu tak cukup duit?
  • Inginkan online-based business kerana mahu meluangkan lebih masa bersama keluarga?
  • Sudah mencuba pelbagai jenis bisnes, tapi selalu gagal kerana tiada guidance dan mentor?
  • Sudah penat bekerja, dan mahu membuat persediaan untuk PENCEN MUDA?
  • Mahu melangsaikan hutang tanpa menjejaskan duit poket / duit gaji?
  • Mencari bisnes yang mudah dan tidak perlukan masa yang banyak untuk manage?
  • Bakal pengantin yang nak kumpul duit kahwin?
  • Mahu tunaikan hasrat ibubapa atau anda sendiri untuk ke tanah suci?


Premium Beautiful, Premium Beautiful Business, Premium Beautiful Agent, Premium Beautiful Corset, modal bisnes premium beautiful, premium beautiful nasha aziz, cara kumpul duit kahwin, cara buat online bisnes, cara langsaikan hutang,Dynamic Leaders Group, Waney Zainuddin

TAHNIAH..
Ini mungkin peluang yang anda cari selama ini.

Dengan Premium Beautiful Business, anda:
  • Mampu menjana extra income bermula dari RM3000 rm4750.
  • Dapat satu set Premium Beautiful Corset PERCUMA untuk anda pakai.
  • Hanya keluarkan modal SEKALI sahaja seumur hidup.
  • Diberi tunjuk ajar dan personal coaching tentang selok belok bisnes secara PERCUMA.
  • Hanya luangkan masa minimum 2 JAM sahaja setiap hari untuk buat bisnes.
  • Boleh berbisnes ANYTIME & ANYWHERE asalkan ada internet connection.

Premium Beautiful, Premium Beautiful Business, Premium Beautiful Agent, Premium Beautiful Corset, modal bisnes premium beautiful, premium beautiful nasha aziz, cara kumpul duit kahwin, cara buat online bisnes, cara langsaikan hutang,Dynamic Leaders Group, Waney Zainuddin

Jika anda mulakan Premium Beautiful Busines bersama saya, 
saya akan pastikan..
  • Stok anda habis dijual dalam masa 3-6 bulan.
  • Anda tahu cara menjual Premium Beautiful Corset dangan cara yang mudah dan betul.
  • Kita buat bisnes ni bersama-sama sebagai business partners.
  • Anda dapat semula modal anda bila semua stok habis dijual.

Premium Beautiful, Premium Beautiful Business, Premium Beautiful Agent, Premium Beautiful Corset, modal bisnes premium beautiful, premium beautiful nasha aziz, cara kumpul duit kahwin, cara buat online bisnes, cara langsaikan hutang,Dynamic Leaders Group, Waney Zainuddin
This is me (tudung purple) with my mentors, 
on my first day signed up as Premium Beautiful Agent.

Premium Beautiful, Premium Beautiful Business, Premium Beautiful Agent, Premium Beautiful Corset, modal bisnes premium beautiful, premium beautiful nasha aziz, cara kumpul duit kahwin, cara buat online bisnes, cara langsaikan hutang,Dynamic Leaders Group, Waney Zainuddin
And this is me 2 years later, receiving Car Fund Achiever Award
This business has change my life 360'. Alhamdulillah.


Premium Beautiful, Premium Beautiful Business, Premium Beautiful Agent, Premium Beautiful Corset, modal bisnes premium beautiful, premium beautiful nasha aziz, cara kumpul duit kahwin, cara buat online bisnes, cara langsaikan hutang,Dynamic Leaders Group, Waney Zainuddin

Jika anda impikan sebuah bisnes yang bukan saja menaikkan taraf hidup dan ekonomi keluarga, malah merubah hidup anda menjadi lebih baik dan positif, jangan segan silu. Contact lah saya.

Book your appointment with me.

And I will share with you, how to earn total income
RM14,000 
in 4 months with this business.


FREE BUSINESS PREVIEW
Name *

Subject *

Email *

Phone *

Location *
*

Occupation *

Message


or
SMS / WHATSAPP:-
 Waney 013-6613197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuesday, February 10, 2015

Business trip to Johor


peluang perniagaag 2015, peluang bisnes 2015, peluang bisnes di Johor bahru, premium beautiful business, premium beautiful bisnes plan, waney zainuddin 

Salam warga Johor
Minggu ni Waney akan berada di 

Johor Bahru 
pada 14 Feb 2015

untuk share peluang bisnes zon selatan. 

Masih ada beberapa slot kosong untuk 
FREE BUSINESS PREVIEW.

So boleh sms/whatsapp Waney 
untuk book appointment ye.

No obligation.

 
SMS / Whatsapp:-
 Waney 013-6613197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RELATED POSTS:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Waney ❤ PREMIUM BEAUTIFUL