Sunday, July 13, 2014

Glam Iftar 2014 - Buffet at JW Marriot Kuala Lumpur

Alhamdulillah. Semalam Majlis Glam Iftar 2014 berjalan lancar. Seperti tahun lepas, Glam Iftar dianjurkan di Hotel JW Marriot Kuala Lumpur. 
Semua rakan kongsi dari seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei berkumpul beramai-ramai memeriahkan majlis. Seronok tak terkata. Dengan gelak tawa, riang ria anak-anak kecil. Terasa macam dah raya pula :D

Pilihan makanan di sini memang banyak. Tak sempat nak snap photo semua makanan. Sebab busy makan. Hehe. Antara menu yang ada, satay, nasi ayam, mee sup, kambing golek, lebih 10 jenis pilihan lauk pauk, puas hati kalau nak bawak family makan buffet berbuka puasa di sini. 

Ni salad table. Salad saja dah lebih 10 mangkuk disediakan.

My satay ayam. Beratur panjang nak ambil. Nasib tak habis.

 Glam Iftar, glampreneur, Dynamic Leaders Group, Glam Iftar 2014, buffet buka puasa, hotel JW Marriot Kuala Lumpur, Maisarah Ibrahim, Waney Zainuddin, Glam Lelaki,
Me and my business partners. From left, Suziela Razak, Maisarah Ibrahim (my mentor), Foujee Masri and me.

Glam Lelaki yang sama-sama memeriah majlis Glam Iftar. Semoga ukhuah kami kekal panjang


LOVE,
 Waney 013-6613197

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RELATED POSTS: 

Tabung Kecemasan Gaza - Aman Palestin

I viewed this photo yesterday. And my kids sat with me. 

They kept asking "kenapa baby tu? kenapa dia darah? dia sakit... Mommy, naper orang tu nak tembak baby tu?" 

I dont know how to explain this to them. Spontaneously I hug them tightly. 

Lastly, Qhalish asked "Takde orang nak tolong ke mommy?" 

Even my 3 years old toddler knows this is wrong.. 

"We can hunny. We can help them with our prayer.."

Dari Page: Ustaz Azhar Idrus

Tabung Kecemasan Gaza, Aman Palestin, Pray for Gaza, Pray for Palestine, Save Palestine


Gaza dibedil berterusan tanpa henti oleh rejim Zionis sejak Isnin malam. Jumlah kematian dan kecederaan semakin meningkat. 
Rumah-rumah dan bangunan sudah banyak yang musnah.
 

Atas rasa sikap bertanggungjawab, Aman Palestin telah melancarkan Tabung Kecemasan Gaza semalam dengan sasaran RM5 juta.

Adakah anda sanggup melabur jumlah yang besar untuk saham akhirat anda di sana kelak?

Ayuh berikan sumbangan anda sempena bulan Ramadhan ini melalui Aman Palestin. Usah bertangguh lagi kerana rejim Zionis tidak pernah menangguhkan hajat mereka memusnahkan bumi Gaza dan Palestin !!

----------

Akaun bank atas nama Aman Palestin Berhad ;

Bank Islam:12029010047880
Maybank:562263010787
CIMB: 8600460353
Bank Muamalat:12070005133717
RHB Bank:21245760004907
Bank Rakyat: 220806195922

(JOM SHARE KE SELURUH PELUSUK ALAM termasuk group whatsapp, telegram, wechat, etc)

SMS pun boleh. Taip Palestin 1 3 5 atau 10 dan send ke 39111

Sekadar berkongsi,
 Waney 013-6613197


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RELATED POSTS:

Sunday, July 6, 2014

Melancong Percuma Lagi #JomEropah

Jom Eropah, Vienna, Austria, Budapest, Hungary, melancong percuma, cuti-cuti Malaysia, pakej pelancongan Eropah, peluang perniagaan, Projek Duit Raya, 5 Star Projek, Peluang Panas, Glampreneur, Glam Journeys, Dynamic Leaders Group, DLG Journeys, Waney Travelog, Waney Zainuddin, agent marine essence, cara jadi agent Premium Beautiful, modal bisnes Premium Beautiful

Julai sudah tiba. Bermakna bermula lah satu lagi pakej pelancongan baru yang company sediakan. Next destination kami adalah Vienna (Austria) & Budapest (Hungary). Ini merupakan negara yang kelima dan keenam yang Waney bakal pergi secara percuma bersama business partners. 

Vienna terkenal sebagai "City of Music" kerana legasi muziknya yang terkenal, antaraya Mozart, Beethoven. Kenal kan? Bandar Vienna terkenal dengan bangunan-bangunan bersejarah. Ada lebih 100 musium seni sekitar bandar ini. 

Jom Eropah, Vienna, Austria, Budapest, Hungary, melancong percuma, cuti-cuti Malaysia, pakej pelancongan Eropah, peluang perniagaan, Projek Duit Raya, 5 Star Projek, Peluang Panas, Glampreneur, Glam Journeys, Dynamic Leaders Group, DLG Journeys, Waney Travelog, Waney Zainuddin, agent marine essence, cara jadi agent Premium Beautiful, modal bisnes Premium Beautiful

Jom Eropah, Vienna, Austria, Budapest, Hungary, melancong percuma, cuti-cuti Malaysia, pakej pelancongan Eropah, peluang perniagaan, Projek Duit Raya, 5 Star Projek, Peluang Panas, Glampreneur, Glam Journeys, Dynamic Leaders Group, DLG Journeys, Waney Travelog, Waney Zainuddin, agent marine essence, cara jadi agent Premium Beautiful, modal bisnes Premium Beautiful

Jom Eropah, Vienna, Austria, Budapest, Hungary, melancong percuma, cuti-cuti Malaysia, pakej pelancongan Eropah, peluang perniagaan, Projek Duit Raya, 5 Star Projek, Peluang Panas, Glampreneur, Glam Journeys, Dynamic Leaders Group, DLG Journeys, Waney Travelog, Waney Zainuddin, agent marine essence, cara jadi agent Premium Beautiful, modal bisnes Premium Beautiful

Bandar Budapest juga terkenal dengan architecture dari beberapa era dan zaman. Budapest tersenarai dalam "World Heritage Site". Beberapa buah masjid turut dibina semasa zaman penjajahan Empayar Uthmaniyah. 

Jom Eropah, Vienna, Austria, Budapest, Hungary, melancong percuma, cuti-cuti Malaysia, pakej pelancongan Eropah, peluang perniagaan, Projek Duit Raya, 5 Star Projek, Peluang Panas, Glampreneur, Glam Journeys, Dynamic Leaders Group, DLG Journeys, Waney Travelog, Waney Zainuddin, agent marine essence, cara jadi agent Premium Beautiful, modal bisnes Premium Beautiful

Jom Eropah, Vienna, Austria, Budapest, Hungary, melancong percuma, cuti-cuti Malaysia, pakej pelancongan Eropah, peluang perniagaan, Projek Duit Raya, 5 Star Projek, Peluang Panas, Glampreneur, Glam Journeys, Dynamic Leaders Group, DLG Journeys, Waney Travelog, Waney Zainuddin, agent marine essence, cara jadi agent Premium Beautiful, modal bisnes Premium Beautiful

Jom Eropah, Vienna, Austria, Budapest, Hungary, melancong percuma, cuti-cuti Malaysia, pakej pelancongan Eropah, peluang perniagaan, Projek Duit Raya, 5 Star Projek, Peluang Panas, Glampreneur, Glam Journeys, Dynamic Leaders Group, DLG Journeys, Waney Travelog, Waney Zainuddin, agent marine essence, cara jadi agent Premium Beautiful, modal bisnes Premium Beautiful

Seronok kan berjalan jauh tengok tempat orang. Dapat belajar budaya orang, tengok tempat orang, merasa masakan mereka. Yang best nyer, our company will always arrange Halal Food for us. Tak perlu risau, susah nak cari tempat makan. Waney tak pernah lagi pergi Europe. This is my first time. Memang patut pon excited (^_^) 

Siapa lagi yang Waney boleh bawa bersama?
Semua rakan kongsi bisnes Waney mempunyai peluang yang sama. 

Anda minat melancong? Dan minat berbisnes?
This business memang sesuai dengan jiwa anda ;)


Contact,
 Waney 013-6613197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RELATED POSTS:



Tuesday, July 1, 2014

Khasiat Bio Velocity Alfalfa Concentrated Hai-O (Harga Promotion)

Khasiat Bio Velocity Alfalfa Concentrated Hai-O (Harga Promotion), promosi raya bio velocity alfalfa hai-o, diskaun raya bv alfalfa, testimonial bio velocity alfalfa concentrated hai-o, agent bio velocity alfalfa concentrated shah alam,  kebaikan alfalfa

Apakah itu Alfalfa?
Alfalfa adalah tumbuhan berbunga dalam kumpulan kekacang yang hidup antara empat hingga lapan tahun tetapi boleh menjangkau sehingga 20 tahun, bergantung kepada jenis baka dan cuaca. Tumbuhan berbunga kecil berwarna ungu ini boleh mencapai ketinggian sehingga 1 meter. Alfalfa mempunyai akar yang sangat panjang dengan sistem akar yang berselirat sehingga menjangkau 15 meter yang menjadikan alfalfa begitu hebat dalam menyerap mineral dan vitamin yang berada jauh di dalam tanah yang sukar dicapai oleh tumbuhan biasa yang lain. Selain itu, akarnya yang panjang dan berselirat menjadikan ia mampu bertahan semasa kemarau. 

Khasiat Bio Velocity Alfalfa Concentrated Hai-O (Harga Promotion), promosi raya bio velocity alfalfa hai-o, diskaun raya bv alfalfa, testimonial bio velocity alfalfa concentrated hai-o, agent bio velocity alfalfa concentrated shah alam,  kebaikan alfalfa

Khasiat Alfalfa
Alfalfa secara semula jadi kaya dengan mineral seperti kalsium, magnesium dan zat besi serta lain-lain mineral penting dan vitamin termasuklah vitamin A, D, E, K di samping mengandungi semua kumpulan vitamin B, biotin, asid folik, potasium dan lain-lain. Selain itu, alfalfa kering sangat kaya dengan protein.

Perkataan alfalfa berasal daripada bahasa Arab dengan suku kata al-fak-fakah, yang bermaksud “Bapa semua makanan” kerana ia sangat kaya dengan mineral penting yang menjadikan alfalfa  makanan tambahan yang sangat berkhasiat untuk kesihatan manusia.

Khasiat Bio Velocity Alfalfa Concentrated Hai-O (Harga Promotion), promosi raya bio velocity alfalfa hai-o, diskaun raya bv alfalfa, testimonial bio velocity alfalfa concentrated hai-o, agent bio velocity alfalfa concentrated shah alam, kebaikan alfalfa

Herba alfalfa dipercayai mempunyai keistimewaan yang boleh mengurangkan tahap kolestrol kerana memiliki khasiat pelbagai vitamin dan mineral penting. Herba alfalfa juga sangat berkesan dalam menyahtoksid dan membersihkan darah dan seterusnya memulih serta memperbaharui sel-sel badan. Hasilnya, pengambilan alfalfa secara tetap boleh merendahkan tekanan darah tinggi dan menyeimbangkan hormon. Sekiranya diamalkan secara berterusan, alfalfa dapat bertindak sebagai alternatif kepada ubat sakit kepala ataupun migrain kerana kandungannya yang tinggi kalsium dan magnesium. 

Khasiat Bio Velocity Alfalfa Concentrated Hai-O (Harga Promotion), promosi raya bio velocity alfalfa hai-o, diskaun raya bv alfalfa, testimonial bio velocity alfalfa concentrated hai-o, agent bio velocity alfalfa concentrated shah alam,  kebaikan alfalfa

Keistimewaan Alfalfa

Menyahtoksid
Bahan beracun dan toksid berlegar di sekeliling kita. Badan kita juga mengeluarkan sisa metabolisme yang perlu dineutralkan dan dinyahtoksid setiap hari. Alfalfa membantu mengeluarkan sisa bahan beracun dan tercemar daripada badan.

Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
Alfalfa mengandungi sejenis enzim pencernaan yang dipanggil betaine yang membantu menggalakkan proses pencernaan yang baik.

Mengalkalikan badan

Tubuh badan berasid adalah umpama magnet yang menarik penyakit. Alfalfa membantu  meneutralkan keasidan badan di samping sifat alkali semulajadinya untuk mencegah atau membantu mengurangkan masalah kesihatan.

Menghilangkan bau nafas
Alfalfa mengandungi khasiat yang boleh mencegah masalah nafas dan badan berbau yang diakibatkan oleh masalah penghadaman. Seterusnya, ia membantu meningkatkan fungsi imuniti badan.

Mengurangkan haba badan yang berlebihan
Sesetengah makanan menyebabkan badan berasa panas. Salah satu kegunaan Alfalfa yang paling popular adalah untuk mengurangkan masalah panas badan.

Menambahkan darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen penting
Klorofil iaitu pigmen hijau yang terdapat dalam alfalfa adalah hampir sama dengan hemoglobin, pigmen merah dalam sel darah merah yang berfungsi membawa oksigen ke seluruh badan. Khasiat klorofil dalam alfalfa boleh meningkatkan bilangan sel-sel darah merah di dalam badan dan seterusnya  meningkatkan keupayaan membawa oksigen yang diperlukan oleh sistem badan.
Khasiat Bio Velocity Alfalfa Concentrated Hai-O (Harga Promotion), promosi raya bio velocity alfalfa hai-o, diskaun raya bv alfalfa, testimonial bio velocity alfalfa concentrated hai-o, agent bio velocity alfalfa concentrated shah alam, kebaikan alfalfa


Apa beza alfalfa di pasaran dengan Bio Velocity Alfalfa Concentrated?

Bio Velocity Alfalfa adalah unik dan satu-satunya produk alfalfa yang mempunyai "Tenaga Bio Velocity"

"Tenaga Bio Velocity" adalah tenaga tulen matahari.
Pengambilan Bio Velocity Alfalfa bukan saja untuk supplement tambahan harian. Tapi juga membantu meningkatkan tahap tenaga, memperbaiki aura tubuh badan, anti-radiasi dan anti-stress. Molekul Bio Velocity Alfalfa juga lebih kecil berbanding alfalfa jenama yang lain. Molekul yang kecil menjadikan peratus serapan mineral oleh badan lebih tinggi. Bau Bio Velocity Alfalfa juga lebih enak berbanding yang lain.


Bagaimana tenaga Bio Velocity ini membantu untuk meningkatkan tahap kesihatan?
Read more here:
http://www.waneyzainuddin.com/2012/12/warna-warni-aura-manusia-biovelocity.html

Menggunakan konsep yang sama dengan produk-produk berikut:
Bio Velocity Sleep Mate
JTX Air Tracker
Bio Seleza Sanitary Pad

Cara Guna Bio Velocity Alfalfa Concentrated

1. Sebagai minuman
    - bancuh 1 sudu besar dengan air kosong.
    - Bio Velocity Alfalfa dicampur dengan jus buah-buahan dan sedikit garam buluh (exotic juice)
    - resepi untuk kulit cantik & badan langsing:
        Campurkan Lemon + Madu + Bio Velocity Alfalfa (amalkan 3 kali sehari)

2. Campur dalam masakan atau kuih-muih
    - dimasak bersama nasi (apa salahnya, kalau nasi kerabu warna biru, kita buat nasi lemak warna hijau)
    - dicampur dalam adunan kek
    - sebagai agar-agar

Nasi Ayam BV Alfalfa

Khasiat Bio Velocity Alfalfa Concentrated Hai-O (Harga Promotion), promosi raya bio velocity alfalfa hai-o, diskaun raya bv alfalfa, testimonial bio velocity alfalfa concentrated hai-o, agent bio velocity alfalfa concentrated shah alam, kebaikan alfalfa, diy facial mask, resepi nasi ayam, resepi kuih cara manis
Kuih Cara Manis BV Alfalfa

3. Sapu pada luka-luka kecil atau luka-luka ringan.

4. Sebagai facial mask 
    - melicinkan, menegangkan dan menganjalkan kulit
    - anti-aging (melambatkan proses penuaan)
    - anti-bakteria & anti-kulat
    - firming & lifting effect (tak perlu lagi suntikan botox)
    - caranya:
        > campurkan sedikit Bio Velocity Alfalfa + Garam Buluh
        > sapu pada muka. Cuci selepas 30 minit.

Khasiat Bio Velocity Alfalfa Concentrated Hai-O (Harga Promotion), promosi raya bio velocity alfalfa hai-o, diskaun raya bv alfalfa, testimonial bio velocity alfalfa concentrated hai-o, agent bio velocity alfalfa concentrated shah alam, kebaikan alfalfa, diy facial mask

     
Siapa sesuai minum?
- dewasa (1 sudu, 3 kali sehari)
- kanak-kanak (sedikit saja, dicampur dalam susu atau jus buah-buahan)
- tidak sesuai untuk pesakit SLE

Khasiat Bio Velocity Alfalfa Concentrated Hai-O (Harga Promotion), promosi raya bio velocity alfalfa hai-o, diskaun raya bv alfalfa, testimonial bio velocity alfalfa concentrated hai-o, agent bio velocity alfalfa concentrated shah alam,  kebaikan alfalfa

Harga Bio Velocity Alfalfa:
1 botol RM78
2 botol RM150 (free pos)
6 botol RM400 (free pos)

Sangat murah untuk fungsi & khasiat yang sangat banyak.

Contact,

 Waney 013-6613197

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RELATED POSTS: 
10 tips mesti cuba sepanjang Ramadhan



Monday, June 30, 2014

Cara jadi Agent Marine Essence Beauty Bar

Agent Marine Essence, peluang perniagaan, peluang panas, cod sabun marine essence, marine essence shah alam, bisnes modal kecil, bisnes modal rm5000, side income bulan puasa, part time duit raya, glampreneur, dynamic leaders group, kerja dari rumah, Waney Zainuddin, testimonial marine essence, sabun putihkan kulit

Ramai yang contact Waney bertanyakan cara-cara nak jadi Marine Essence Agent. Dah banyak testimonial dan feedback positif dari pengguna sabun Marine Essence ni. Terutamanya untuk putihkan parut dan kulit. Nak jual senang.

Sejujurnya, nak jadi agent ni modal flexible. Yuran keahlian RM50 jer. Berapa box nak ambil sebagai stok, terpulang masing-masing.

Agent Marine Essence, peluang perniagaan, peluang panas, cod sabun marine essence, marine essence shah alam, bisnes modal kecil, bisnes modal rm5000, side income bulan puasa, part time duit raya, glampreneur, dynamic leaders group, kerja dari rumah, Waney Zainuddin, testimonial marine essence, sabun putihkan kulit

Tapi Waney highly recommend new agent start dengan modal RM5000 sebagai Advance Branch Manager. Dengan 5K ni, anda akan dapat stok Marine Essence Beauty Bar sebanyak 58 box. Ikutkan 58 box ni, pejam mata jer bleh habis dalam masa sebulan. Income hasil jualan 58 box ni bleh cecah RM1400++

Teknik jual? Waney akan ajar selling menggunakan social media. Macam facebook, instagram, blog & google+. Which is, semua apps ni kita boleh access dari handphone. Sesuai sangat bagi orang yang nak start business ni secara part time dulu. 

Rata-rata business partner Waney boleh jana 1K-2K sebulan hasil part time sebagai Marine Essence Agent.

Ada gak yang tanya 
"Kalau orang dah order, baru kita beli stok. Takleh ke?"

Jawap nyer, of coz la boleh...

Cuma...

Kalau kita dah ada ready stock kat rumah, kan senang. Takyah ulang-alik stokis hari-hari. Orang order terus pos je. 

Lagi pun, nak berniaga, kena la ada modal. Walaupun modal kecil je, kena ada stok jugak. Bila kita tau kita ada stok kat rumah. Secara automatic, kita lebih bersemangat nak menjual & promote. 

Berbanding orang yang takde stok, anda rasa macam anda tak rugi apa-apa kalau anda tak promote. Effect nyer, buat bisnes suam-suam kuku jer.

Semuanya bergantung kepada mind set.
Minda Usahawan.
Minda Jutawan.
Tak boleh takut ;)
Agent Marine Essence, peluang perniagaan, peluang panas, cod sabun marine essence, marine essence shah alam, bisnes modal kecil, bisnes modal rm5000, side income bulan puasa, part time duit raya, glampreneur, dynamic leaders group, kerja dari rumah, Waney Zainuddin, testimonial marine essence, sabun putihkan kulit

Agent Marine Essence, peluang perniagaan, peluang panas, cod sabun marine essence, marine essence shah alam, bisnes modal kecil, bisnes modal rm5000, side income bulan puasa, part time duit raya, glampreneur, dynamic leaders group, kerja dari rumah, Waney Zainuddin, testimonial marine essence, sabun putihkan kulit

Agent Marine Essence, peluang perniagaan, peluang panas, cod sabun marine essence, marine essence shah alam, bisnes modal kecil, bisnes modal rm5000, side income bulan puasa, part time duit raya, glampreneur, dynamic leaders group, kerja dari rumah, Waney Zainuddin, testimonial marine essence, sabun putihkan kulit

Agent Marine Essence, peluang perniagaan, peluang panas, cod sabun marine essence, marine essence shah alam, bisnes modal kecil, bisnes modal rm5000, side income bulan puasa, part time duit raya, glampreneur, dynamic leaders group, kerja dari rumah, Waney Zainuddin, testimonial marine essence, sabun putihkan kulit

Hari-hari penuh inbox. 
Tak menang tangan nak handle sorang. 
Kalau buat bisnes ni dengan Waney, 
saya akan bagi 1-to-1 training ;)

HUBUNGI,

 Waney 013-6613197


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RELATED POSTS:

Friday, June 27, 2014

10 Tips mesti cuba sepanjang Ramadhan

Ramadhan hampir tiba. Ramai yang cari tips kurus, tips cergas, tips kecantikan. Jom tengok tips yang Waney dapat dari kelas aritu..

10. Minum air kosong secukupnya. Terutamanya ketika sahur dan berbuka puasa.

tips kurus cara sihat, tips ramadhan, kurus sebelum raya, tips cergas di bulan puasa, bio velocity alfalfa, bio velocity sleep mate, bb plus collagen

9. Bersenam at least 3 kali seminggu. Buat lah apa-apa aktiviti yang boleh mengeluarkan peluh.

tips kurus cara sihat, tips ramadhan, kurus sebelum raya, tips cergas di bulan puasa, bio velocity alfalfa, bio velocity sleep mate, bb plus collagen

 8. Jaga pemakanan yang seimbang. Pengambilan zat makanan yang seimbang amat penting untuk kesihatan.

tips kurus cara sihat, tips ramadhan, kurus sebelum raya, tips cergas di bulan puasa, bio velocity alfalfa, bio velocity sleep mate, bb plus collagen


7. Tidur secukupnya. Tanpa tidur yang berkualiti, kita mudah jatuh sakit. Stress adalah antara penyebab cancer. Tidur dengan Bio Velocity Sleep Mate membantu anda mendapatkan tidur yang berkualiti dan nyenyak.

tips kurus cara sihat, tips ramadhan, kurus sebelum raya, tips cergas di bulan puasa, bio velocity alfalfa, bio velocity sleep mate, bb plus collagen

6. Bersahur. Selain mendapat pahala sunat, bersahur juga boleh meningkatkan metabolisme di waktu pagi. Jangan lupa secawan Mineral Coffee untuk cergas sepanjang hari ;)

tips kurus cara sihat, tips ramadhan, kurus sebelum raya, tips cergas di bulan puasa, bio velocity alfalfa, bio velocity sleep mate, bb plus collagen

5. Ambil supplement. Sukar untuk mendapat semua zat yang badan perlukan melalui pemakanan harian. Supplement Bio Velocity Alfalfa boleh membantu.

tips kurus cara sihat, tips ramadhan, kurus sebelum raya, tips cergas di bulan puasa, bio velocity alfalfa, bio velocity sleep mate, bb plus collagen



4. Cuci muka. Jangan tidur dengan make up.

tips kurus cara sihat, tips ramadhan, kurus sebelum raya, tips cergas di bulan puasa, bio velocity alfalfa, bio velocity sleep mate, bb plus collagen


3. Ambil vitamin C. Ia membantu mencantikkan kulit wajah dan mengelakkan batuk selsema. Amalan meminum 1 sachet BB Plus Collagen sudah cukup untuk keperluan vitamin C harian.

tips kurus cara sihat, tips ramadhan, kurus sebelum raya, tips cergas di bulan puasa, bio velocity alfalfa, bio velocity sleep mate, bb plus collagen



2. Elakkan makanan berminyak. Ia nya tidak sihat, meningkatkan berat badan, tinggi kolestrol dan punca kulit muka berminyak.

tips kurus cara sihat, tips ramadhan, kurus sebelum raya, tips cergas di bulan puasa, bio velocity alfalfa, bio velocity sleep mate, bb plus collagen

1. Be confident. A confident woman will always look beautiful ;)

tips kurus cara sihat, tips ramadhan, kurus sebelum raya, tips cergas di bulan puasa, bio velocity alfalfa, bio velocity sleep mate, bb plus collagen

Selamat menjalani ibadah puasa (^_^)


LOVE,

 Waney 013-6613197

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RELATED POSTS:

Tuesday, June 24, 2014

2014 FIFA World Cup - Demam Bola datang lagi

2014 FIFA World Cup, demam bola world cup, khasiat mineral coffee, kopi hilang mengantuk, tips hilang ngantuk, tips cergas, bisnes mineral coffee, projek duit raya, peluang panas, bisnes modal kecil
2014 FIFA World Cup dah mula. Sana sini dah start demam bola. Abang-abang, hubby-hubby, semua pakat berjaga malam. Maklumlah.. bukan selalu. Empat tahun sekali jer. Ruginyer kalau ter-miss match team yang kiter sokong.

2014 FIFA World Cup, demam bola world cup, khasiat mineral coffee, kopi hilang mengantuk, tips hilang ngantuk, tips cergas, bisnes mineral coffee, projek duit raya, peluang panas, bisnes modal kecil
Weekend ok lagi. Boleh lajak tidur sampai siang. Yang tak best nyer, hari weekdays. Masing-masing mata dah berat time keje. Nak fokus pun susah.

2014 FIFA World Cup, demam bola world cup, khasiat mineral coffee, kopi hilang mengantuk, tips hilang ngantuk, tips cergas, bisnes mineral coffee, projek duit raya, peluang panas, bisnes modal kecil
Siang bola. Malam bola. Bilanyer time nak tidur..? Waney banyak rekemen cik abang-abang ni minum MINERAL COFFEE. 

2014 FIFA World Cup, demam bola world cup, khasiat mineral coffee, kopi hilang mengantuk, tips hilang ngantuk, tips cergas, bisnes mineral coffee, projek duit raya, peluang panas, bisnes modal kecil
Bancuh satu mug, konfem celik sampai pagi. Masa keje nanti, bila rasa-rasa macam nak tertidur, bancuh se mug lagi. Memang terangkat mata. Hehe.. Try la..

2014 FIFA World Cup, demam bola world cup, khasiat mineral coffee, kopi hilang mengantuk, tips hilang ngantuk, tips cergas, bisnes mineral coffee, projek duit raya, peluang panas, bisnes modal kecil
Sekotak RM26.50 jer.. Ada 20 sachet. Cukup la untuk stok seminggu tengok bola. Lagi murah dari Stabak.. kan.. kan..
Kalau nak order, bleh whatsapp Waney yek..


HUBUNGI,
 Waney 013-6613197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Waney ❤ PREMIUM BEAUTIFUL