Thursday, December 31, 2015

Premium Beautiful Business: Earn first income up to RM4750 + free holiday to Bangkok

This is Sticky Post.
Please scroll down for latest entries..

Premium Beautiful, Premium Beautiful Business, Premium Beautiful Agent, Premium Beautiful Corset, modal bisnes premium beautiful, premium beautiful nasha aziz, cara kumpul duit kahwin, cara buat online bisnes, cara langsaikan hutang,Dynamic Leaders Group, Waney Zainuddin

Adakah anda..
  • Perlukan extra income, dan sedang mencari peluang bisnes?
  • Sudah bekerja bertahun-tahun, tapi masih gagal menyimpan untuk diri dan anak-anak kerana selalu tak cukup duit?
  • Inginkan online-based business kerana mahu meluangkan lebih masa bersama keluarga?
  • Sudah mencuba pelbagai jenis bisnes, tapi selalu gagal kerana tiada guidance dan mentor?
  • Sudah penat bekerja, dan mahu membuat persediaan untuk PENCEN MUDA?
  • Mahu melangsaikan hutang tanpa menjejaskan duit poket / duit gaji?
  • Mencari bisnes yang mudah dan tidak perlukan masa yang banyak untuk manage?
  • Bakal pengantin yang nak kumpul duit kahwin?
  • Mahu tunaikan hasrat ibubapa atau anda sendiri untuk ke tanah suci?


Premium Beautiful, Premium Beautiful Business, Premium Beautiful Agent, Premium Beautiful Corset, modal bisnes premium beautiful, premium beautiful nasha aziz, cara kumpul duit kahwin, cara buat online bisnes, cara langsaikan hutang,Dynamic Leaders Group, Waney Zainuddin

TAHNIAH..
Ini mungkin peluang yang anda cari selama ini.

Dengan Premium Beautiful Business, anda:
  • Mampu menjana extra income bermula dari RM3000 rm4750.
  • Dapat satu set Premium Beautiful Corset PERCUMA untuk anda pakai.
  • Hanya keluarkan modal SEKALI sahaja seumur hidup.
  • Diberi tunjuk ajar dan personal coaching tentang selok belok bisnes secara PERCUMA.
  • Hanya luangkan masa minimum 2 JAM sahaja setiap hari untuk buat bisnes.
  • Boleh berbisnes ANYTIME & ANYWHERE asalkan ada internet connection.

Premium Beautiful, Premium Beautiful Business, Premium Beautiful Agent, Premium Beautiful Corset, modal bisnes premium beautiful, premium beautiful nasha aziz, cara kumpul duit kahwin, cara buat online bisnes, cara langsaikan hutang,Dynamic Leaders Group, Waney Zainuddin

Jika anda mulakan Premium Beautiful Busines bersama saya, 
saya akan pastikan..
  • Stok anda habis dijual dalam masa 3-6 bulan.
  • Anda tahu cara menjual Premium Beautiful Corset dangan cara yang mudah dan betul.
  • Kita buat bisnes ni bersama-sama sebagai business partners.
  • Anda dapat semula modal anda bila semua stok habis dijual.

Premium Beautiful, Premium Beautiful Business, Premium Beautiful Agent, Premium Beautiful Corset, modal bisnes premium beautiful, premium beautiful nasha aziz, cara kumpul duit kahwin, cara buat online bisnes, cara langsaikan hutang,Dynamic Leaders Group, Waney Zainuddin
This is me (tudung purple) with my mentors, 
on my first day signed up as Premium Beautiful Agent.

Premium Beautiful, Premium Beautiful Business, Premium Beautiful Agent, Premium Beautiful Corset, modal bisnes premium beautiful, premium beautiful nasha aziz, cara kumpul duit kahwin, cara buat online bisnes, cara langsaikan hutang,Dynamic Leaders Group, Waney Zainuddin
And this is me 2 years later, receiving Car Fund Achiever Award
This business has change my life 360'. Alhamdulillah.


Premium Beautiful, Premium Beautiful Business, Premium Beautiful Agent, Premium Beautiful Corset, modal bisnes premium beautiful, premium beautiful nasha aziz, cara kumpul duit kahwin, cara buat online bisnes, cara langsaikan hutang,Dynamic Leaders Group, Waney Zainuddin

Jika anda impikan sebuah bisnes yang bukan saja menaikkan taraf hidup dan ekonomi keluarga, malah merubah hidup anda menjadi lebih baik dan positif, jangan segan silu. Contact lah saya.

Book your appointment with me.

And I will share with you, how to earn total income
RM14,000 
in 4 months with this business.

SMS / WHATSAPP:-
 Waney 013-6613197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saturday, January 31, 2015

Kenapa mesti FOCUS

F - Follow
O - One
C - Course
U - Until
S - Successful


tips perniagaan 2015, tips bisnes online 2015, tips bisnes Waney Zainuddin, Premium Beautiful Business, plan marketing Hai-O, business plan Premium Beautiful, peluang bisnes 2015, bisnes modal rendah untung besar,

Majoriti masalah orang yang berbisnes adalah hilang focus. Bila ada cabaran kecil dalam bisnes, kita cenderung berfikir nak tukar bisnes lain, instead of kita selesaikan masalah tadi. 

Kenapa mesti FOCUS?

Ruginya orang yang tak focus, yang buat banyak-banyak bisnes serentak. 

tips perniagaan 2015, tips bisnes online 2015, tips bisnes Waney Zainuddin, Premium Beautiful Business, plan marketing Hai-O, business plan Premium Beautiful, peluang bisnes 2015, bisnes modal rendah untung besar,

Katakan... kita ada 3 jenis bisnes, bisnes A, B dan C. Jika anda masih bekerja, biasanya bisnes part time ni anda akan buat waktu malam atau weekend. Katakan 1st weekend ni kita nak buat bisnes A. Then 2nd weekend nak buat bisnes B. Dan 3rd weekend pula bisnes C. Begitulah seterusnya... Cara kerja yang kucar-kacir.. A B C.. A B C..

Dalam kes ni, projek untuk bisnes A akan siap pada minggu ke-7.Lama nak tunggu tu.. minggu ke-7 baru dapat income bisnes A.

tips perniagaan 2015, tips bisnes online 2015, tips bisnes Waney Zainuddin, Premium Beautiful Business, plan marketing Hai-O, business plan Premium Beautiful, peluang bisnes 2015, bisnes modal rendah untung besar,

Cuba kita ubah cara kerja kita. Focus pada bisnes A dulu. Lepas projek untuk bisnes A siap, baru kita buat bisnes B, dan seterusnya bisnes C. Dengan cara begini, income dari bisnes A kita akan dapat pada minggu ke-3. Berbanding cara sebelumnya... minggu ke-7 baru dapat income. 

Katakan, income dari bisnes A ni boleh jana income rm10,000. Anda nak rm10,000 pada minggu ke-7 atau minggu ke-3..??? Of course nak yang cepat kan. So kena focus pada satu bisnes dulu. 

Hasil income dari bisnes A, anda boleh salurkan pula untuk projek bisnes B. Contohnya, kos advertising, upah orang design graphic etc... Tak perlu pening kepala nak buat sendiri. So, dengan funding dari income bisnes A, anda boleh cepatkan lagi projek untuk bisnes B. Mungkin bisnes B tak ambil masa 3 minggu, maybe 2 minggu saja.. Dan seterusnya untuk projek bisnes C.

Kelebihan bila kita focus one business at a time, minda kita lebih tajam berfikir, ligat selesaikan masalah. Kita nampak lebih banyak peluang-peluang yang kita mungkin tak nampak kalau tak focus.

Quick Test.

Katakan sekarang anda sedang berada dalam bilik. Now, dalam masa 5 saat, cuba ingat apa barang dalam bilik tu yang bewarna BIRU.

Cukup 5 saat... stop.

Now, cuba anda senaraikan barang yang bewarna COKLAT.

Mungkin susah nak ingat, kan.. Sebab focus anda sebentar tadi adalah BIRU. Dan semasa anda focus warna BIRU tadi, tiba-tiba anda nampak banyak barang warna BIRU yang selama ni anda tak pernah perasan. 

Kesimpulannya, bila anda betul-betul FOCUS, hasilnya anda akan dapat lebih cepat dan mudah. 

In sha Allah.. Next topic Waney akan share pula 
"Cara-cara nak Focus"


LOVE,
 Waney 013-6613197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RELATED POSTS:

Thursday, January 15, 2015

My "WORK-AT-HOME-MOM" schedule...

Work At Home Mom, Waney Zainuddin, Kerja Dari Rumah, cara buat online bisnes, peluang perniagaan 2015, Premium Beautiful Business

Tahun 2015 ni my eldest son, Darwish dah ke tadika. Tinggal lah Qhalish, si adik with me at home everyday. Waney purposely pilih sesi petang for Darwish sebab tau dia susah tidur awal & bangun awal. Luckily jumpa tadika petang. 

Another reason is to give myself 2-3 hours everyday untuk fokus pada perniagaan Waney (Premium Beautiful Business). Most of client prefer to meet in the evening, jarang yang request nak jumpa awal pagi. So ini lah peluang untuk Waney jumpa client atau meeting dengan business partners ketika anak di sekolah. 

When I'm free & have no meeting, I have ample time to process customers order, tunggu payment, pos barang or restock barang kat stokist.

Roughly this is how my "WORK-AT-HOME-MOM" schedule...

8.00 - 10.00   House chores
10.00 - 11.00 Prepare brunch 
11.00 - 12.00 Siapkan anak-anak mandi & makan
12.00 - 1.00   Hantar Darwish ke tadika
1.00 - 4.00     Business Matters (Appointment / Stockist / Post Office / Blogging)
4.00 - 6.00     Spend time with my kids / Dinner
6.00 - 8.00     Mandi / Prepare for Maghrib
8.00 - 9.00     Learning Time with my kids
9.00 - 10.00   Supper
10.00 - 12.00 Free time / Bed time stories

Have been practicing this schedule for a week. Alhamdulillah, rasa my time lebih organized, dapat focus pada business dan masa yang sama boleh luangkan cukup masa bersama anak-anak. Surprisingly my kids pun tak banyak ragam dan mudah adapt with this small changes.

Macam ni la hidup seorang mommy yang berbisnes dari rumah (^_^)

LOVE,
 Waney 013-6613197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RELATED POSTS:

Tuesday, January 13, 2015

My business Journey in 2014

Tahun baru 2015 telah tiba.
Mengimbau kembali masa-masa yang telah berlalu,
detik-detik berharga dalam bisnes.
(^_^)
 

JANUARY
Dynamic Leaders Group, DLG, Green Leaders Academy Malaysia, GLAM, Glampreneur, Gear Up 2014 seminar, SM SSM Seminar 2014, peluang perniagaan 2014, top 10 blogger Malaysia, work from home, side income, bisnes dari rumah, tambah pendapatan, seminar social media, Waney Zainuddin, Hanis Haizi, Maisarah Ibrahim, Razali Zain, Syukran Helmi, Rynn Eshak, Premium Beautiful Business
DLG GEAR UP 2014
Pertama kali hadir ke seminar bukan sebagai participant, tapi sebagai salah seorang panel speaker.


FEBRUARY
GLAM in Gold Coast, DLG in Gold Coast, Waney in Gold Coast, attractions in Gold Coast Australia, must visit in Gold Coast Australia, travel guide to Gold Coast Australia, GLAMpreneur, Dynamic Leaders Group, peluang perniagaan 2014, cuti-cuti Malaysia, pakej melancong ke Gold Coast, pakej pelancongan murah
FREE VACATION TO GOLD COAST
My first time jalan-jalan ke negara omputeh :)


MARCH
SM SSM Award March 2014, Hanis Haizi, Maisarah Ibrahim, Waney Zainuddin, Rynn Eshak, Glampreneur, Dynamic Leaders Group, Glam Lelaki, Hai-O Marketing, peluang perniagaan, bisnes sambilan dari rumah, bisnes online, bisnes premium beautiful, JTX 1000 Gold Top Agent
Cycle 1 Award. 
Tahniah semua rakan kongsi yang berjaya capai 
first & second Manager level in business


APRIL
Group discussion with my team.


MAY
BRUNEI RECOGNITION NIGHT


JUNE
SM SSM Award June 2014, Green Leaders Academy Malaysia, Glampeneur, Dynamic Leaders Group, Maisarah Ibrahim, Waney Zainuddin, peluang perniagaan, bisnes modal kecil RM5000, agent premium beautiful shah alam
SM SSM Award June 2014
Cycle 2 Award. 
Tahniah semua rakan kongsi yang berjaya capai 
first & second Manager level in business

Diamond Night 2014, Hai-O Marketing Sdn Bhd, Glampreneur, Dynamic Leaders Group, Hanis Haizi, Maisarah Ibrahim, Razali Zain, Syukran Helmi, Waney Zainuddin, Car Fund Achiever, Car Fund Award, peluang bisnes 2015, peluang perniagaan 2015, modal bisnes hai-o, modal bisnes premium beautiful, harga ansuran kereta mewah bmw mercedes audi volkswagen, miecc mines seri kembangan
DIAMOND NIGHT - CAR FUND ACHIEVER
Syukur Alhamdulillah. Extra bonus from company


JULY
Glam Iftar, glampreneur, Dynamic Leaders Group, Glam Iftar 2014, buffet buka puasa, hotel JW Marriot Kuala Lumpur, Maisarah Ibrahim, Waney Zainuddin, Glam Lelaki,
IFTAR WITH BUSINESS PARTNERS
Menghayati Ramadhan bulan yang mulia.


SYAWAL
Riang ria hari raya bersama keluarga.


AUGUST
Product Intensive Seminar for Brunei Team


SEPTEMBER
WEDDING SYUK YANA
Dua dah kawin, dua lagi bujang. Hehe

SM SSM AWARD SEP 2014
Cycle 3 Award. 
Tahniah semua rakan kongsi yang berjaya capai 
first & second Manager level in business



The Bund Shanghai, melancong ke Shanghai, must visit places in Shanghai, tour guide in Shanghai, pakej melancong ke Shanghai, holiday package Shanghai, cuti-cuti Malaysia, Huangpu River, Oriental Pearl Tower, Shanghai Tower, Shanghai World Financial Tower, Glam journeys, DLG Journeys, Glampreneur, Dynamic Leaders group, Waney Travelog, Waney in Shanghai, Waney Zainuddin, Premium Beautiful Business, peluang perniagaan 2014
FREE VACATION TO SHANGHAI
Jalan-jalan free, enjoy sangat.


OCTOBER
AIDIL ADHA
Menghayati erti pengorbanan yang sebenar.


NOVEMBER
Group discussion with my team.


DECEMBER
SBLAD, Shine Bright Like A Diamond, Stokis Hai-O Putra Heights, Genting View Resort Genting Highland, Dynamic Leaders Group, Social Media Business in Malaysia, Bio Velocity Sleep Mate Agent Shah Alam, Premium Beautiful Corset, peluang bisnes 2015, peluang perniagaan 2015, Waney Zainuddin
Persediaan mental dan ilmu untuk menghadapi cabaran business in 2015


LOVE,
 Waney 013-6613197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RELATED POSTS: 

Thursday, January 8, 2015

Trade In Penapis Air Bio Aura dengan Bio Evolve Hai O (Rebate rm900)

Dahulu terkenal dengan Penapis Air Bio Aura.
Kini Hai-O memperkenalkan penapis air baru...

BIO EVOLVE water filter

Bio Evolve Hai O, penapis air bio aura, bio aura hai o, bio aura water filter, bio evolve water filter, trade in bio aura, bio aura murah, bio evolve harga, bio evolve promotion, bio evolve rebate, bio aura agent, bio evolve agent, cara pasang bio evolve, cara pasang bio aura, bio evolve ansuran

Sistem Penulenan Air Bio Evolve

Ia menggabungkan penemuan terbaru Teknologi Nano Termaju dan Blok Karbon Inovatif Ultra Padat dalam sistem penulenan yang mampat, ringan dan berpenampilan menarik. Ia membersihkan prestasi penapisan air yang terunggul untuk seisi keluarga.

Kelebihan Bio Evolve
  • Kuasa penulenan hebat dan menghasilkan air "hidup" yang bertenaga.
  • Penyingkiran klorin, bahan kimia, benda asing, logam berat dan mengekalkan mineral berkhasiat.
  • Air bersifat alkali untuk kesihatan optimum.
  • memecahkan dan mengekalkan saiz kelompok air yang kecil untuk penghidratan berpanjangan.
  • Kos penyelenggaraan yang rendah.
  • Menerima pelbagai penganugerahan dan pensijilan antarabangsa.


Sistem Penapisan 4 Fasa yang Inovatif

Pra-Penapis Seramik
Seramik padat dengan taburan pori yang bersaiz kurang daripada 0.9 mikron menyingkirkan semua bendasing seperti karat, keladak pasir dan bakteria ditapis sempurna bagi mencapai penulenan air sehingga 99.999%.

Penapis Pengubah Bertenaga
Memecahkan struktur kelompok air menjadikannya saiz yang lebih kecil untuk menggalakkan penyerapan oleh badan. Di samping itu, air bersaiz kecil dan bertenaga tinggi dapat menggalakkan keaktifan sel-sel badan. Selain itu, ia menyingkirkan klorin, logam berat, mikroorganisma, warna dan bau yang kurang meyenangkan. 

Penapis Pengubah Berion
Meningkatkan dan menstabilkan tenaga di dalam air supaya kelompok molekul air kekal berada pada saiz terkecil untuk jangka masa yang panjang. Mengekalkan air pada pH beralkali untuk kebaikan kesihatan manusia. 

Blok Karbon Inovatif Ultra Padat
Menghasilkan ribuan pori untuk mengoptimakan penyerapan bahan pencemar seperti bahan kimia berbahaya, logam berat, mikroorganisma, peluntur, warna dan bau yang tidak menyenangkan. Pada masa yang sama, mengekalkan mineral berkhasiat seperti kalsium, magnesium dan florida dalam air.



Bio Evolve Hai O, penapis air bio aura, bio aura hai o, bio aura water filter, bio evolve water filter, trade in bio aura, bio aura murah, bio evolve harga, bio evolve promotion, bio evolve rebate, bio aura agent, bio evolve agent, cara pasang bio evolve, cara pasang bio aura, bio evolve ansuran

Anda pernah memiliki Penapis Air Bio Aura?

Berita Baik..!!

Trade in Bio Aura Water Filter anda yang lama, 
dengan pembelian Penapis Air Bio Evolve,
anda layak mendapat rebate rm900.

Harga Pasaran Bio Evolve: 
rm2588
(Sila contact saya untuk special promotion dan ansuran)

CONTACT,
 Waney 013-6613197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BUSINESS ACHIEVEMENTS:

Sunday, December 28, 2014

Are you with me?

2014 bakal berakhir. Kita diuji dengan pelbagai dugaan. Ujian yang besar, yang kecil, kita masing-masing punya cerita sendiri. Kebelakangan ni agak sibuk menguruskan anak-anak. Sempat juga mencuri masa nak menaip. Banyak cerita yang nak dikongsi. Which i did share, from time to time on my facebook and instagram

Waney selalu berdoa, agar kami sekeluarga sentiasa diberi rahmat dan petunjuk yang membawa kami semua ke jalan Nya. Disaat dugaan datang, saya masih bersama keluarga tersayang, dikelilingi orang-orang yang mengasihi saya. Dan saya juga bersyukur kerana memiliki bisnes yang stabil demi keselesaan anak-anak. Bisnes yang saya cintai kerana nilai yang ia berikan bukan sekadar wang ringgit. Malah dipenuhi hubungan persahabatan serta saling bantu-membantu, berkongsi kebaikan tak kira dengan yang mengenali mahu pun tidak. 

Untuk tahun 2015 yang bakal tiba beberapa hari lagi, Waney berazam untuk membantu lebih ramai insan-insan di luar sana, terutamanya ibu-ibu seperti saya, untuk kecapi apa yang telah saya miliki hari ini. Ini lah impian setiap ibu sebenarnya, dapat meluangkan lebih masa bersama keluarga, melihat anak-anak membesar di depan mata dan masa yang sama masih mampu menyara keluarga. Saya juga pasti, impian saya ini turut dikongsi oleh semua rakan-rakan kongsi saya. 

Saya juga berharap, dapat bekerjasama dan berkongsi ilmu dengan lebih ramai lagi network marketers di luar sana. Tak kira sama ada dari dalam Hai-O Marketing sendiri atau dari mana-mana syarikat lain. Imej industri network marketing ini dicemari mitos-mitos serta individu-individu yang tak bertanggungjawab, sekadar mahu mengaut kekayaan dengan cepat. Kalau anda benar-benar faham konsep network marketing yang sebenar, ia adalah platform permulaan anda untuk terjun ke dunia keusahawanan

Tak kira apa latar belakang anda, setinggi mana tahap pendidikan anda, semua orang mampu berjaya dalam industri ini. Berbeza dengan bisnes-bisnes biasa, dalam bisnes network marketing, kita perlu saling bantu membantu, tak mungkin seseorang itu berjaya jika dia tak bantu rakan kongsinya, selebihnya terpulang pada kekuatan diri sendiri. 

Perkara-perkara lain seperti pengurusan company, RnD, segalanya telah diuruskan oleh syarikat. Sebenarnya, ini lah cara yang bijak untuk memulakan perniagaan terutamanya untuk orang yang tiada pengalaman. Jika anda mampu berjaya dalam bisnes network marketing, anda pasti mampu berjaya dalam bisnes-bisnes lain juga.

Impian saya amat besar. Saya ingin membantu lebih ramai orang yang mahukan time freedom & financial freedom. Melatih dan membimbing lebih ramai usahawan-usahawan baru hingga berjaya dalam bisnes network marketing. Impian saya amat besar untuk saya lakukan seorang diri. Are you with me?

Contact saya jika anda mahu saya kongsikan lebih banyak pengalaman saya dalam bisnes ini.

LOVE,
 Waney 013-6613197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RELATED POSTS:

Monday, December 22, 2014

Shine Bright Like A Diamond in Genting Highland


SBLAD, Shine Bright Like A Diamond, Stokis Hai-O Putra Heights, Genting View Resort Genting Highland, Dynamic Leaders Group, Social Media Business in Malaysia, Bio Velocity Sleep Mate Agent Shah Alam, Premium Beautiful Corset, peluang bisnes 2015, peluang perniagaan 2015, Waney Zainuddin
 Alhamdulillah, kami dah selamat tiba di Genting View Resort. Perjalanan dari KL tak lama pun, tak sampai sejam dah sampai. Kami menginap di sini selama 2 hari 1 malam untuk menghadiri satu seminar hebat

"Shine Bright Like A Diamond 2.0"

SBLAD, Shine Bright Like A Diamond, Stokis Hai-O Putra Heights, Genting View Resort Genting Highland, Dynamic Leaders Group, Social Media Business in Malaysia, Bio Velocity Sleep Mate Agent Shah Alam, Premium Beautiful Corset, peluang bisnes 2015, peluang perniagaan 2015, Waney Zainuddin
Dewan seminar dipenuhi para peserta dari seluruh Malaysia. Ada yang datang dari utara, selatan, pantai timur, dan juga Sabah & Sarawak. Nampak air hijau tu..? We dont drink ordinary plain mineral water. This is our magic water Bv Alfalfa.
You should try this ;)

SBLAD, Shine Bright Like A Diamond, Stokis Hai-O Putra Heights, Genting View Resort Genting Highland, Dynamic Leaders Group, Social Media Business in Malaysia, Bio Velocity Sleep Mate Agent Shah Alam, Premium Beautiful Corset, peluang bisnes 2015, peluang perniagaan 2015, Waney Zainuddin
Our mentor CDM Syukran Helmi while sharing his experiences, how he get to travel for FREE to more than 10 countries, hanya berbisnes menggunakan social media. This is so inspiring, as i just got 4 countries so far. Gotta fight harder for our next trip.

SBLAD, Shine Bright Like A Diamond, Stokis Hai-O Putra Heights, Genting View Resort Genting Highland, Dynamic Leaders Group, Social Media Business in Malaysia, Bio Velocity Sleep Mate Agent Shah Alam, Premium Beautiful Corset, peluang bisnes 2015, peluang perniagaan 2015, Waney Zainuddin
Geng seminar and my housemate kat sini, Foujee Masri dan Azura Abd Rahman. Kami semua dari latar belakang yang berbeza. Masing-masing ada komitmen sendiri. Tapi kami sanggup korbankan masa untuk datang ke sini menuntut ilmu business. Bukan senang nak berjaya, kan? Harga sebuah kejayaan, yang paling mahal adalah pengorbanan. Semoga usaha kami dimudahkan oleh-Nya, in shaa Allah.

SBLAD, Shine Bright Like A Diamond, Stokis Hai-O Putra Heights, Genting View Resort Genting Highland, Dynamic Leaders Group, Social Media Business in Malaysia, Bio Velocity Sleep Mate Agent Shah Alam, Premium Beautiful Corset, peluang bisnes 2015, peluang perniagaan 2015, Waney Zainuddin
Next day, Waney dijemput ke depan untuk share my experience, bagaimana Waney terjumpa peluang business ni melalui social media. Yup... social media is a powerful tools. Ramai orang pandai guna social media, tapi tak semua orang pandai buat DUIT dengan social media. Agak gugup juga bila bercakap di depan 10 team hebat dan jauh lebih senior dari Waney. But I gave my best. Sharing is caring (^_^)

SBLAD, Shine Bright Like A Diamond, Stokis Hai-O Putra Heights, Genting View Resort Genting Highland, Dynamic Leaders Group, Social Media Business in Malaysia, Bio Velocity Sleep Mate Agent Shah Alam, Premium Beautiful Corset, peluang bisnes 2015, peluang perniagaan 2015, Waney Zainuddin
This is my real situation. Kalau nak bagi ALASAN, macam-macam halangan yang Waney ada. Tapi kerana DESIRE nak berjaya lebih tinggi, Waney tolak semua ALASAN ke tepi. Dan salah satu sebab kenapa Waney yakin boleh berjaya dalam business ni, adalah kerana kami menggunakan SOCIAL MEDIA for business purposes.

SBLAD, Shine Bright Like A Diamond, Stokis Hai-O Putra Heights, Genting View Resort Genting Highland, Dynamic Leaders Group, Social Media Business in Malaysia, Bio Velocity Sleep Mate Agent Shah Alam, Premium Beautiful Corset, peluang bisnes 2015, peluang perniagaan 2015, Waney Zainuddin
With Dynamic Leaders Group during our short coffee break. 

SBLAD, Shine Bright Like A Diamond, Stokis Hai-O Putra Heights, Genting View Resort Genting Highland, Dynamic Leaders Group, Social Media Business in Malaysia, Bio Velocity Sleep Mate Agent Shah Alam, Premium Beautiful Corset, peluang bisnes 2015, peluang perniagaan 2015, Waney Zainuddin
At the end of the seminar, multi-millionaire CDM Kevin presented certificate to us. He's the no.1 expert for Bio Velocity Sleep Mate, the one & only technology existed in the world. Approved by scientist, published in JOURNAL OF ECOLOGY (Science Journal). And this product is patented only for our company. 

Terasa aura beliau bila berdiri sebelah. Kagum sangat bila dengar bagaimana beliau dapat keluarkan kereta Nissan GTR R35 dalam masa 4 bulan. Fuh..

SBLAD, Shine Bright Like A Diamond, Stokis Hai-O Putra Heights, Genting View Resort Genting Highland, Dynamic Leaders Group, Social Media Business in Malaysia, Bio Velocity Sleep Mate Agent Shah Alam, Premium Beautiful Corset, peluang bisnes 2015, peluang perniagaan 2015, Waney Zainuddin
Syukur diberi peluang dan dipermudahkan oleh-Nya untuk sampai ke sini bersama-sama kumpulan hebat ini untuk kaut ilmu jutawan. 

LOVE,
 Waney 013-6613197
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RELATED POSTS:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Waney ❤ PREMIUM BEAUTIFUL