Friday, July 24

Koleksi Jam Tangan Online ZALORA

Semua mesti setuju kalau Waney katakan bahawa jam tangan merupakan aksesori yang penting bagi wanita mahupun lelaki. Fungsi pemakaian jam tangan yang pada mulanya sebagai penunjuk masa, but now turut dinaik taraf sebagai aksesori pelengkap gaya kita. Oleh kerana itu, kita dapat lihat pelbagai rekaan jam tangan yang kini berada di pasaran dengan tawaran harga yang berpatutan dan ada juga yang sehingga mencecah puluhan ribuan ringgit.



Jenama-jenama jam tangan antarabangsa yang terkenal seperti Rolex dan Omega merupakan diantara jenama jam tangan yang termahal di dunia. Harga seutas jam tangan daripada jenama ini bersamaan dengan harga sebuah kereta jenama tempatan. Ini tak bermakna koleksi jam tangan yang murah tidaklah berkualiti, lihat sahaja jenama-jenama jam tangan seperti Casio, Fossil dan Aldo. Koleksi jam tangan daripada jenama-jenama tersebut juga amatlah berkualiti dan sering menjadi pilihan para pembeli. Nak tahu apa lagi koleksi jam tangan online yang menjadi pilihan ramai?

Koleksi Jam Tangan Online ZALORA, jam tangan online, jam tangan Zalora


Tidak dinafikan bahawa keukuhan sesuatu jenama itu merupakan daya penarik yang mampu mempengaruhi proses pembelian. Para pembeli lebih tertarik membeli koleksi jam tangan keluaran jenama-jenama yang kukuh atau established. 

Koleksi Jam Tangan Online ZALORA, jam tangan online, jam tangan Zalora


Selain itu, rekaan jam tangan itu juga memainkan peranan yang amat penting. Selalunya, rekaan jam tangan yang simple dan eksklusif lebih menarik perhatian.

Koleksi Jam Tangan Online ZALORA, jam tangan online, jam tangan Zalora



Tidak dilupa juga dengan fungsi tambahan dan daya ketahanan jam tangan tersebut. Apa-apa pun, ia bergantung kepada ciri-ciri yang dicari oleh para pembeli.


Thursday, July 16

Balik kampung..


Kami sampai kampung malam semalam. Hari ni hari bantai. Siang tadi dah siap semua masak. Menu wajib tiap-tiap tahun, mesti ada rendang daging, ketupat, acar, dan kuah kacang. Tapi tahun ni nenek dah tak larat nak buat rendang ayam dan kek kukus. Kek kukus nenek memang legend :(

Malam raya.. Nak habiskan stock bunga api. Qhalish excited lebih. Haha.. Mommy yang seriau tengok dia lompat sana sini pegang bunga api. Sama la macam kita kecik-kecik dulu kan.. Mana reti takut atau letih.



Monday, May 11

iprice - Shopping Coupons for Shoppaholics..!!

Do you love shopping? Well.. who doesn't? Retail therapy is cheaper than psychiatrist. Haha..

iPrice, Zalora, Lazada, Air Asia, Agoda, Reebonze, Groupon, Food Panda, Happy Fresh, Expedia, Go Daddy, promosi hari raya 2015, potongan harga, shopping coupons, discount coupons, blog review, shopping review, paid review, paid ads

If you love online shopping, you will definitely love iprice. It's a one stop shopping destination, like a large shopping mall, with variety of brands and products under one roof - ranging from electronics, clothing, shoes, bags, watches, kids and toys, home and living, jewelry and many more. Oh yeah... you can even shop your groceries here too. I don't need to leave my comfy couch anymore.

Headquarters in Malaysia. iprice also available in Singapore, Indonesia, Philippines, Hong Kong, Thailand and Vietnam.

1. I love shopping, but I want cheap price.

What catches my attention is... DISCOUNTS and COUPONS..!!

http://iprice.my/coupons/

Yes my dear. iprice provides the latest discount coupons, offers, vouchers and promotion for you to shop at all participating stores. Including Zalora, Lazada, Happy Fresh, Food Panda, Air Asia and many more. With these coupons, you can get an additional discount upon purchase. Why pay more when you can get it with cheaper price..

More coupons at http://iprice.my/coupons/

iPrice, Zalora, Lazada, Air Asia, Agoda, Reebonze, Groupon, Food Panda, Happy Fresh, Expedia, Go Daddy, promosi hari raya 2015, potongan harga, shopping coupons, discount coupons, blog review, shopping review, paid review, paid ads

iprice coupons are always up-to-date, it's free and no membership required. You can enjoy the discount coupons instantly for your online shopping. Just click "Get Coupon Code", copy the code, go to retailers web store and use the code upon checking out. Or click "Get this Offer" to view the stores latest promotions.

2. Store A sell cheaper than Store B

iPrice, Zalora, Lazada, Air Asia, Agoda, Reebonze, Groupon, Food Panda, Happy Fresh, Expedia, Go Daddy, promosi hari raya 2015, potongan harga, shopping coupons, discount coupons, blog review, shopping review, paid review, paid ads

You can also compare the prices between few stores. Hence you don't have to visit each individual web store to compare prices. Just open iprice webpage, search for your item or brands, and it will show all result from few different stores and sellers. Top brands available here includes Vincci, Hermes, Prada, iPhone, Lenovo, Vans, Nike, Longchamp, and MCM. It's all here my dear..

More brands at http://iprice.my/brands/

iPrice, Zalora, Lazada, Air Asia, Agoda, Reebonze, Groupon, Food Panda, Happy Fresh, Expedia, Go Daddy, promosi hari raya 2015, potongan harga, shopping coupons, discount coupons, blog review, shopping review, paid review, paid ads

Don't forget to sign up for iprice newsletter. You definitely don't want to miss any great deals.

Now excuse me. I'm gonna start my Raya Shopping now (^_^)


Sunday, May 10

Little Caliph Platinum Sports Day


Little Caliph Platinum Sports Day, Little Caliph seksyen 7 Shah Alam,

Saturday, 9th May 2015.
Little Caliph Sports Day @ Sek Keb TTDI Jaya field.

Little Caliph Platinum Sports Day, Little Caliph seksyen 7 Shah Alam,

Parents and kids dah membanjiri padang sejak 7.30 pagi. Masing-masing busy siapkan anak-anak with their costume. Thank you to all teachers sebab prepare everything. Mommy dan anak-anak datang bawak badan je (^_^)

Little Caliph Platinum Sports Day, Little Caliph seksyen 7 Shah Alam,
Lepas registration dapat goodie bag and toys. Boleh la buat adik Qhalish main-main.

Little Caliph Platinum Sports Day, Little Caliph seksyen 7 Shah Alam,

Tengah tunggu abang Darwish nyer marching parade. Luckily the weather tak panas sangat. Mendung just nice.

Little Caliph Platinum Sports Day, Little Caliph seksyen 7 Shah Alam,

Abang Darwish is Yellow Team. Nampaknyer LC Platinum amik theme buah-buahan ye..

Little Caliph Platinum Sports Day, Little Caliph seksyen 7 Shah Alam,


Little Caliph Platinum Sports Day, Little Caliph seksyen 7 Shah Alam,


video


Little Caliph Platinum Sports Day, Little Caliph seksyen 7 Shah Alam,

LC Platinum Battle Cry, win 1st place..!!

video


Little Caliph Platinum Sports Day, Little Caliph seksyen 7 Shah Alam,

Acara sukaneka bersama kawan-kawan, teachers and parents.

Little Caliph Platinum Sports Day, Little Caliph seksyen 7 Shah Alam,

Qhalish is having fun too.

Little Caliph Platinum Sports Day, Little Caliph seksyen 7 Shah Alam,


Little Caliph Platinum Sports Day, Little Caliph seksyen 7 Shah Alam,

Darwish is going home with 2 medals. Not bad ye abang (^_^)

Wednesday, April 1

BB Plus Collagen Harga Promosi - Buy 4 Free 1

bb plus collagen, kolagen murah, kolagen paling berkesan, testimoni kolagen bb plus, harga bb plus collagen, promosi bb plus collagen, borong kolagen malaysia, dropship collagen malaysia

Promosi BB Plus Collagen kembali..!!
March - August 2015
Beli 4 kotak BB Plus Collagen
dapat percuma 1 kotak dan 1 beg BB Plus Collagen.

Harga Pasaran: RM198/box
 Harga Ahli: RM165/box

(** sila whatsapp saya di 013-6613197 jika berminat menjadi ahli)


Penuaan merosakkan kolagen dan seterusnya merosakkan kulit
 
Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut.

Faktor penuaan luaran dan dalaman boleh merosakkan fiber protein, fibroblas dan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen. Kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit.



Mengapa memilih BB Plus?
 
BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan  mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.
 
Bagaimana BB Plus Bertindak?  
Mod tiga tindakan:
1. Memulih  - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi
                         rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah

2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida  
3. Memperbaharui -  Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru
 
Dos apakah yang efektif?
 
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.
 
Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?
 
Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis
 
Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit?
 
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.
 
Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
 
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.

Keberkesanan

BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.

7 Hasil Kulit Cantik
 
1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari

Cara Pengambilan

Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.
Sesuai untuk pesakit diabetes. Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.  

 
Tanpa Gula dan Kolesterol
 
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

Ramuan Utama

Kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin. Dan yang penting ianya halal.

bb plus collagen, kolagen murah, kolagen paling berkesan, testimoni kolagen bb plus, harga bb plus collagen, promosi bb plus collagen, borong kolagen malaysia, dropship collagen malaysia





 Testimoni BB Plus Collagen

BB plus collagen testimonial - Sblm guna BBplus, tekstur kulit kasar,  byk parut jerawat, kulit berminyak,  kelihatan tidak bermaya.  Selepas 2 minggu, parut jerawat semakin pudar,  kulit semakin cerah, 
BB Plus Collagen, khasiat kolagen ikan, testimonial bb plus collagen, agent bb plus collagen in shah alam kuala lumpur putrajaya, kebaikan kolagen ikan, rumpair laut tidak mengandungi kolagen, kolagen murah online, agent kolagen, cara putihkan kulit, cara hilangkan parut jerawat berlubang, petua kulit cantik dan licin, kolagen murah, harga bb plus kolagen, trial pack bb plus collagen, trial set bb plus kolagen, bb plus collagen before and after effect, aurawhite glutacollagen, Waney Zainuddin 013-6613197 
testimonial sabun marine essence beauty bar, sabun ketiak, bb plus collagen murah, trial pack, harga produk bb plus kolagen, harga sabun marine essence hijau ajaib murah, agent shah alam, ready stock, Waney Zainuddin 0136613197, aurawhite, kolagen rumpai laut, agent dropship, 


Promosi BB Plus Collagen kembali..!!
March - August 2015
Beli 4 kotak BB Plus Collagen
dapat percuma 1 kotak dan 1 beg BB Plus Collagen.

Harga Pasaran: RM198/box
 Harga Ahli: RM165/box

(** sila whatsapp saya di 013-6613197 jika berminat menjadi ahli)

Recent Posts